Видео:Оваа ограда едноставно мрази пешаци

Па внимавајте каде одите, се надеваме дека нема да ви се погоди да поминувате покрај ваква ограда.
Погледнете што и се случи на оваа жена.
 Па внимавајте каде одите, се надеваме дека нема да ви се погоди да поминувате покрај ваква ограда.

Пронајдете не на следниве мрежи: