ВИДЕО: Пилот летал над еден селски имот и го видел ОВА…А причината поради која е таму, ќе ви го стопи срцето

Кога некој вистински сакате, сакате и да покажете колку ви значи таа личност.Кога некој вистински сакате, сакате и да покажете колку ви значи таа личност.
Секој ја изразува љубовта на свој начин, а жител на едно село во Велика Британија направил нешто посебно. Неговата сопруга починала пред 17 година, а тој толку жалел што ја изгубил па одлучил да направи нешто големо за љубовта на својот живот.
Ова е неговиот спомен…

 
Heart-Shaped Tribute To His Late Wife Out Of 6… by playchannelКога некој вистински сакате, сакате и да покажете колку ви значи таа личност.
Секој ја изразува љубовта на свој начин, а жител на едно село

Пронајдете не на следниве мрежи: