Видео:Погледнете како добила работа

Loading...

Одлучив дека е најдобро да се покажам на друштвените мрежи. Направив свој профил, онаква каква што сум моментално. Видеото не е формално, туку го прикажува она што сум всушност, вели Олга Шебез. Таа покрај обичното CV испраќа и вакво видео.
Поглeднете можеби и вам ќе ви даде инспирација за следното CV, оваа девојка веќе ја добила својата работа.Одлучив дека е најдобро да се покажам на друштвените мрежи. Направив свој профил, онаква каква што сум моментално. Вид

loading...
Loading...