Видео:Погледнете кои се трите прашања со кои момчево бакна многу девојки

Ова момче го направи она за што сонува секој маж. Бакнал прилично многу девојки по три поставени прашања. Ни една не се ни обиде да го одбие, дури и оние што имаа момче.
Три прашања, 30 секунди и секоја девојка на која што и пријде го бакна. Во што е неговата тајна?
Трите прашања што им ги постави беа: Имаш ли момче? Мислиш ли дека сум згоден? Кој е твојот изговор да не ме бакнеш?
Ниедна девојка не најде изговор да не го бакне.Ова момче го направи она за што сонува секој маж. Бакнал прилично многу девојки по три поставени прашања. Ни една не с

Пронајдете не на следниве мрежи: