Видео:Поради огромна количина на секс добила отказ

Loading...

Американска ТВ водителка Сузана Колинс после победата на хокеј Чикаго, се јавила во живо во етер и рекла како оваа сезона имале огромна количина на секс, а после тој гаф добила отказ.
Американска ТВ водителка Сузана Колинс после победата на хокеј Чикаго, се јавила во живо во етер и рекла како оваа сез

loading...
Loading...