Видео:Сакате да пеете во авион, погледнете што може да ви се случи

Loading...

Доколку сакате да пеете во авион, може да ви се случи истото што и на оваа несудена ѕвезда.
Имено, девојката пеела  во авионот, па тој принудно слетал во Канзас. Таму полицијата ја привела „пејачката“.
 
 

Доколку сакате да пеете во авион, може да ви се случи истото што и на оваа несудена ѕвезда.

loading...