Видео:Сакате сите да ви ги „лајкнуваат“ сликите? Еве неколку совети

Loading...

Ако се чудите зошто девојките кои постојано се фотографираат во исти пози добиваат стотина лајкови додека вашата слика не сака да ја лајкне никој, време е да ги земете работите во свои раце.Вистинска наука е да бидеш популарен на социјалните мрежи, ако популарноста ја дефинираме како број на лигави пораки и неморални понуди кои ги добивате.
Рецептот за  популарност е многу комплексен, воглавно се сведува на квалитетни слики објавени на интернет. Како да направите такви фотографии, секако погледнете го едукативното смешно видео.Вистинска наука е да бидеш популарен на социјалните мрежи, ако популарноста ја дефинираме како број на лигави пораки и

loading...
Loading...