Видео:Секси Босанки полуголи перат полициски автомобили

Loading...

На овогодинешниот 23. Мото средби во градот Орашје во Босна и Херцеговина, траеа од 26 до 28 април, се собраа околу 1.500 моторџии од целиот свет.Оваа година, состаноците беа знак за натпреварување и демонстринрање на возачките способности, мото игри, рок концерти и традиционалното дефиле.

Организацијата на средбата на високо ниво ги задоволува гостите и посетителите, притоа има „одлична соработка со полицијата“, одлична забава и гостопримливи домаќинки. Па во тоа лежи и успехот на ваквиот проект, па не е ни чудо што многу љубители на мототрите се чувствуваат како домаќини а не како гости.Домаќинките преку ден перат автомобили а навечер ги забавуваат гостите.Погледнете како навечер ги забавуваат гостите, можеби ќе посаката следната година да бидете дел од средбата.
 На овогодинешниот 23. Мото средби во градот Орашје во Босна и Херцеговина, траеа од 26 до 28 април, се собраа околу 1.

loading...