Видео:Со мерцедес го извозел цело езеро

Loading...

Босанец со мерцедес го поминал цело езеро. Главниот лик на ова видео го доби надимакот Хаџија зошто со својот мерцедес Г класа буквално возеше покрај езерото. На моменти водата излуваше, но ова не беше проблем за овој шофер. 
Кога успешно излезе од езерото и кога ја отвори вратата од автомобилот излезе вода.Босанец со мерцедес го поминал цело езеро. Главниот лик на ова видео го доби надимакот Хаџија зошто со својот мерцедес

loading...
Loading...