Видео:Спектакуларно запросување, од Евровозија

Фотографот на „кадевечер“ Даниел Стоимилов, кој годинава беше дел од фото репортерската екипа од македонската евровизиска делегација, ја запроси својата девојка на Скајп доректно од Данска.
Неговата девојка Душица, ја побара за жена откако на лист хартија испишал „ОМАЖИ СЕ“, додека тој не би во кадар на мобилниот телефон, а за сето ова му помогнал познатиот естраден водител Ване Марковски
– Никој не знаеше за ова. Го испланирав сам во својата глава и сакав да биде нешто посебно што ќе се памети. Сепак за да ја остварам идејата морав да побарам помош од колегите од другите редакции. Многу сум среќен што Душица прифати и што излезе како што требаше, ни изјавил Даниел.
А на ова еве што изјавила Душица:
– Не претпоставував дека баш од Данска и преку Скајп ќе се случи ова. Од радост се смеев и плачев, ме остави без зборови. Беше преголемо изненадување за мене.
Се надеваме после ова дека Ване Марковски ќе биде нивнот кум, на нивната свадба, а ние им посакуваме среќен и успешен заеднички понатамошен живот.
Еве како изгледа запросувањето.Фотографот на „кадевечер“ Даниел Стоимилов, кој годинава беше дел од фото репортерската екипа од македонск

Пронајдете не на следниве мрежи: