Видео:Старица паднала од прозор и се се закачила на климатизер

Се работи за 97 годишна баба од Украина, таа додека  ги чистела прозорите паднала, но за среќа се закачила на климатизерот со едната нога, па 30 минути висела додека не стигнале противпожарните служби.
Па подоцна пожарникарите ја спасиле старицата, со помош на скали.
Погледнете го видеото.
 Се работи за 97 годишна баба од Украина, таа додека  ги чистела прозорите паднала, но за среќа се закачила на кли

Пронајдете не на следниве мрежи: