Видео:Што ли се наоѓа во стомакот на едно плишано мече?

Loading...

Ова видео е едно од популарните видеа на Youtube, мораме да признаеме дека е навистина необично и морничаво. Се прашуваме што ли му е целта на овој “доктор” ?!Ова видео е едно од популарните видеа на Youtube, мораме да признаеме дека е навистина необично и морничаво. Се прашув

loading...
Loading...