Видео:Стоела на улица и „какала“ во рака

Loading...

Девојка стечки вршела голема нужда во рака, а потоа изметот го фрлила пред врата на клубот.
Девојката толку се напила што излегла од клубот и извршила голема нужда. Сигурносните камери пред ноќниот клуб во Торонто ја снимале девојката како „кака“ стечки и тоа во раката, и потоа го фрла изметот пред вратата од клубот.
Девојката воопшто не ја интересирало што луѓе проаѓале покрај неа, таа во едната рака држела запалена цигара, а во другата изметот.
Девојка стечки вршела голема нужда во рака, а потоа изметот го фрлила пред врата на клубот.

loading...
Loading...