Видеото „Фејсбук поглед во минатото“ на Валтер Вајт е совршено! Погледнете зошто

Loading...

Дерик Ватс и Д Сандеј Блуз направија видео за најдобрите моменти на Валтер Вајт и е доста прецизно. Никој, освен вас, не се грижи за оние „Фејсбук поглед во минатото“ видеа што сте ги објавиле на интернет. Но, тука е она кое вие всушност сакате да го видите. 

Дерик Ватс и Д Сандеј Блуз направија видео за најдобрите моменти на Валтер Вајт и е доста прецизно.
Од одморот на неговото семејство, се до фрлањето пица, би било на „Facebook Look Back“ видеото на кое Валтер Вајт ни дава сè што сме испуштиле уште од “Breaking Bad” финалето.
Никој, освен вас, не се грижи за оние „Фејсбук поглед во минатото“ видеа што сте ги објавиле на интернет. Но, тука е она кое вие всушно

loading...
Loading...