Видео:Три ученички претепаа своја врсничка!

Loading...

На Јутјуб се појави видео со име „Срамота“- кое е снимено во Хемиското училиште во Тузла.По неколку грди зборови, група од револтирани девојки ја изнеле надвор девојката, односно ја изнеле надвор од просториите на училиштето и ја одвеле во најблиската зграда.
Најпрво со грди зборови сакале да и дадат до знаење каде погрешила и дека никогаш нема да и простат за тоа што го направила па потоа брутално ја претепале.

Инцидентот го гледале и група на ученици кои го снимиле настанот.
Поради заштитата на идентитетот  личностите се замаглени на видеото.
 
По неколку грди зборови, група од револтирани девојки ја изнеле надвор девојката, односно ја изнеле надвор од простори

loading...
Loading...