Видео:ТВ емисија во која гостуваат голи девојки а водителот ги коментира

Loading...

Новото шоу во Данска, кое го води џез музичарот Томас Блахман, ја шокираше државата.
Имено, концепцијата не емисијата е таква што еднаш неделно во студиото гостува личност со која Томас коментира жена која пред нив стои целосно гола.
Моментално има многу негативни коментари за емисијата а самиот новинар е наречен дискриминатор.
Сепак, тој не се замара со тоа и тврди дека неговата емисија има племенита цел, бидејќи обработува теми кои се важни за општеството како сексуалноста , перцепцијата на жените и нивните скриени фантазии.
 Новото шоу во Данска, кое го води џез музичарот Томас Блахман, ја шокираше државата.

loading...