Видео:Вака изгледа кога еден морон напаѓа автомобил без причина

Loading...

Сеуште не ни јасно која е причината, зошто со сета своја сила се обидува да го скрши прозорецот, од авомобилот. Едно знаеме дека после ова сигурно имал голема главоболка.Сеуште не ни јасно која е причината, зошто со сета своја сила се обидува да го скрши прозорецот, од авомобилот. Едно з

loading...
Loading...