Видео:Вучиќ ги прифати шегите на негова сметка – „Јас сум Бисер Балкански“

Loading...

Драган Вучиќ им се обрати на сите што се шегуваат на нивна сметка. Вели дека шегите не ги сфаќа како навреди. Но меѓу ретките кои не се смеат на неговите шеги е неговата сопруга.
Па може да се потсетите на нејзиниот СТАТУС на Фејсбук кој го објави неодамна.
Па ако Америка го има Чак Норис, Македонија го има Дрган Вучиќ. Споредбата е направена врз основа на бројот на вицови што се направени за двајцата.
Па нашиот Драган, гордо вели- Јас сум бисер Балкански.
Погледнете го интервјуто.
 Драган Вучиќ им се обрати на сите што се шегуваат на нивна сметка. Вели дека шегите не ги сфаќа како навреди. Но меѓу

loading...
Loading...