Видео:Зошто девојките се се почесто сингл

Loading...

Сигурно се прашувате зошто се почесто девојките се сингл и ги избегнуваат темите за заеднички живот или брак?! Можеби токму ова е причината за таа нивна одлука.
Погледнете го видиеото и датје го вашиот коментар
Сигурно се прашувате зошто се почесто девојките се сингл и ги избегнуваат темите за заеднички живот или брак?! Можеби

loading...
Loading...