Висок е само 1 метар и 30 см, но „ПАРТАЛ“ ги прави NBА играчите!

Loading...

Запознајте го човекот по име Јахмани Свансон. Негов идол е Мајкл Џордан и тој едноставно ја обожува кошарката. Овој мал човек сака на сите да им докаже дека на кошаркарскиот терен, висината не е воопшто важна.Јахмани игра кошарка со луѓе кои се дупло повисоки од него, но тоа не му претставува никаков проблем  редовно да ги победува.
Страста на Јахмани за кошарката ги поттикнала многу млади луѓе да веруваат во себе и да се борат за своите соништа.
Погледнете го видеото….

 
Јахмани игра кошарка со луѓе кои се дупло повисоки од него, но тоа не му претставува никаков проблем  редовно да ги победува.
Страста

loading...
Loading...