Вистински другар: Кучето користи играчка за да ја забавува својата другарка!

Loading...

На Јутјуб се појави видео на кое куче користи играчка за да забавува маче. Тие навистина добро се согласуваат!Снимката покажува дека животните можат да бидат најдобри пријатели, иако припаѓаат на различни видови. Пријателството и љубовта навистина не познаваат граници!
Погледнете како си играат:Снимката покажува дека животните можат да бидат најдобри пријатели, иако припаѓаат на различни видови. Пријателството и љубовта навистина не познав

loading...
Loading...