Влегол во пештера со камера, а потоа тоа што го видел на снимката го преплашило до смрт!

Додека еден авантуриста го покажувал ледениот тунел на снимката, поминал брзо преку мрачниот дел каде спиела мечка мислејќи дека тоа е само сенка. Мајкал Глиден шетал низ шумите во околината на Енкориџ, кога наишол на пештера во која се одлучил да одмори и да сними кратко видео од нејзината внатрешност. Поради големиот студ, се сокрил внатре и сликнал неколку фотографии, а не ни очекува дека внатре има мечка…
Додека тој го покажувал ледениот тунел на снимката, поминал брзо преку мрачниот дел каде спиела мечка мислејќи дека тоа е само сенка. А дури подоцна кога ја видел снимката и ги погледнал сликите, сфатил дека ова животно може да биде многу опасно и во длабок зимски сон додека тој зборувал.

 
А на прошетката бил со своите две кучиња, кои исто така биле во непосредна близина на мечката.
Тој за локалните медиуми изјавил дека никогаш не би влегол ако знаел што се крие внатре. 
Погледнете го видеото. 
 

Мајкал Глиден шетал низ шумите во околината на Енкориџ, кога наишол на пештера во која се одлучил да одмори и да сними кратко видео од нејзината вн

Пронајдете не на следниве мрежи: