Влегува маж во аптека и бара две таблети Виагра…

Loading...

Влегува маж во аптека:- Ќе ве молам две таблети Виагра.- Зошто две? Потребна ви е само една.- Ќе ми дојдат две плавуши на гости вечерва, па нејќам да се засрамам пред нив.Аптекарот му продал две таблети Виагра на господинот.Утредента во аптеката доаѓа истиот господин:- Ќе ве молам брзо некоја добра крема за раце.- Зошто? Што се случи?- Ма остај… не се појави ниедна од нив.- Зошто две? Потребна ви е само една.- Ќе ми дојдат две плавуши на гости вечерва, па нејќам да се засрамам пред нив.Аптекарот му продал

loading...
Loading...