Влегува покераш во градски автобус, му приоѓа кондуктерот и му вика…

Loading...

Влегува покераш во градски автобус, му приоѓа кондуктерот:-Карта ?-Понатаму..-Карта ?-Понатаму..-50 денари !-На твоите 50, уште 100 мои !Настанува пауза, си разменуваат погледи… и покерашот сфаќа дека нешто не е во ред, па го прашува:-Ти што си ?-Кондуктер !-Слабо, кента флеш!-Карта ?-Понатаму..-Карта ?-Понатаму..-50 денари !-На твоите 50, уште 100 мои !Настанува пауза, си разменуваат

loading...
Loading...