Вложил само 60 центи а добил…

Loading...

Еден млад Французин се прости од старата година на најубав можен начин – со освојување на џекпот од половина милион евра.Како што пренесе АФП, 25-годишен Француз, уфрлил во автоматот севкупно три монети од 20 центи и добил неверојатни 519.956 евра.
-Не сфати веднаш што му се случи. Беше како пијан, полн со емоции и потполно занеме, раскажал директорот на казиното Ла Рошел, во западна Франција.Како што пренесе АФП, 25-годишен Француз, уфрлил во автоматот севкупно три монети од 20 центи и добил неверојатни 519.956 евра.
-Не сфати в

loading...
Loading...