Внимавај доаѓа ајкула: Хит реклама за лоши тампони!

Loading...

Во Русија дури и најобичната реклама за тампони може да има неочекуван и бизарен крај.
Во оваа руска реклама за „Tampax” тампоните, акцентот е ставен на нивната отпорност. Иако дамите во „оние денови“ имаат чувство дека природата ги мрази, секоја жена која користи „Tampax”, може да се чувствува целосно сигурно, додека другите може да очекуваат непријатно изненадување.
Иако рекламата трае само неколку секунди, верувајте ќе ја погледнете неколку пати.Во Русија дури и најобичната реклама за тампони може да има неочекуван и бизарен крај.

loading...
Loading...