ВНИМАВАЈТЕ: ПОСТОИ ГОЛЕМА ОПАСНОСТ ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА

Во денешното модерно општество сте се пооптеретени со многу работа, а се помалку време имате за вашите најмили. Губите контрола врз нив, а интернетот е веќе влезен во вашиот дом. Нема кој да внимава и да ги советува најдобро, бидејќи не можете себеси да се средите.Во тие моменти вашите деца може да се почувтсвуваат послободни и да си дозволат да донесуваат одлуки на своја сметка. Меѓутоа, последиците од тоа ги сносат родителите. Направен е социјален експеримент каде ќе ви покажат Вам родителите каде точно грешите. Обрнете повеќе внимание на вашите деца, денешново време е опасно! Погледнете сами.Во тие моменти вашите деца може да се почувтсвуваат послободни и да си дозволат да донесуваат одлуки на своја сметка. Меѓутоа, последиците од тоа г

Пронајдете не на следниве мрежи: