Во конзерва со боранија пронашла глава од змија!

Loading...

Трој Вокер од американската држава Јута, додека подготвувала ручек, забележала нешто необично. Додека ја вадела боранијата од конзервата, забележала нешто што ја згрозило!Во конзервата пронашла глава од змија! Веднаш ја вратила конзервата во продавницата.
Шерон Мекфеден, подпретседателката задолжена за контрола на квалитетот  на фабриката која ги дистрибуира конзервите, изјавила дека случајот го сфатиле многу сериозно и дека веднаш го исконтактирала доставувачот.
Жената која ја пронашла главата , гледа на целата ситуација како анегдота која ќе ја раскажува цел живот.Во конзервата пронашла глава од змија! Веднаш ја вратила конзервата во продавницата.
Шерон Мекфеден, подпретседателката задолжена за контро

loading...
Loading...