ВО МОМЕНТОТ ПРЕД МВР Илјадници граѓани излегоа на улиците со порака : СПАСОВСКИ ДА ДАДЕ ОСТАВКА!

Loading...

Започна мирниот протест на граѓаните пред мвр гневни на интригите на техничкиот министер за внатрешни работи извикуваат пароли СПАСОВСКИ ОСТАВКА ! 
Овој протест е резултат на неодговорното однесување на полицијата на простестите во Бутел Започна мирниот протест на граѓаните пред мвр гневни на интригите на техничкиот министер за внатрешни работи извикуваат пароли СПАСОВСКИ ОСТАВКА ! 
Овој протест е резултат на неодговорното однесување на полицијата во простестите во Бутел 

Започна мирниот протест на граѓаните пред мвр гневни на интригите на техничкиот министер за внатрешни работи извикуваат пароли СПАСОВСКИ ОСТАВКА !&

loading...
Loading...