Во селска црква свештеникот држи проповед и прашува:

Во селска црква свештеникот држи проповед и прашува:Во селска црква свештеникот држи проповед и прашува:- Што се случува со вас, луѓе мои? Пред некој ден одам по патот и во грмушките ги забележав неа и него, малку понатаму ги здогледав неа и неа, а уште понатаму ги видов него и него! Па што е ова, луѓе мои?Цветко му шепнал на соседот:- Да идеше уште малу потаму ќе ме сретнеше мене и мене!Во селска црква свештеникот држи проповед и прашува:- Што се случува со вас, луѓе мои? Пред некој ден одам по патот и во грмушките ги забележ

Пронајдете не на следниве мрежи: