Во серијата глуми трапава и духовита девојка, а во реалноста е вистинска заводничка

Loading...

Tурската серија „Љубовта на мојот живот“ која неодамна започна да се емитува на телевизија Сител, уште на самиот старт ги освои симпатиите на гледачите и тоа се поради темпераментот и духовитоста на главната протагонистка Ѓокче која ја игра турската актерка Ханде Догандемир.Ханде е 32- годишна турска актерка, ТВ водителка и социолог. Има дипломирано социологија во Франција, зборува француски и англиски јазик, а исто така се појавува често и во реклами.
Како изгледа Ѓокче во приватноста, гледате во продолжение:

Ханде е 32- годишна турска актерка, ТВ водителка и социолог. Има дипломирано социологија во Франција, зборува француски и англиски јазик, а исто та

loading...