Водата лекува однадвор и одвнатре

Loading...

Компреси со вода, капење, коцки мраз, водена пареа – сето тоа може да ублажи навидум ситни, но вообичаени здравствени проблеми. Водата лекува и однадвор и одвнатре. Освен дека е корисно да ја пиете, таа има благотворно дејство, кога се применува за инхалации и масажи. Сите овие техники ублажуваат различни проблеми кои се набројани подолу и кои може да се применуваат дома уште веднаш.
Дознајте повеќе на najadise.mkКомпреси со вода, капење, коцки мраз, водена пареа – сето тоа може да ублажи навидум ситни, но вообичаени здравствени

loading...
Loading...