Војник спаси жена од опасна ситуација. Но, не сфати дека станува збор за одлична глума!

Млад војник докажа што значи да се биде посветен на својата професија. Оваа приказна доаѓа од Русија, а се работи за војник кој дефинитивно ја заслужи титулата „херој на денот”, бидејќи се стрча да спаси една жена, без да сфати дека всушност се нашол на филмски сет.Младиот војник не сфатил дека станува збор за снимање на сцена од филм, па брзо влетал да ја спаси младата девојка од рацете на насилникот, кој за среќа бил само нејзин колега.
Доколку оваа случка беше реалност, секако дека војникот ќе се жртвуваше и ќе помогнеше.
И покрај забуната, војникот доби голем број пофалби за храбриот подвиг. Секоја чест за потегот:Младиот војник не сфатил дека станува збор за снимање на сцена од филм, па брзо влетал да ја спаси младата девојка од рацете на насилникот, кој за

Пронајдете не на следниве мрежи: