Воспитувач претепал две деца до смрт

Кинески воспитувач претепал две деца за кои бил задолжен до смрт. Мажот кои работел во училиштето ги удирал двете деца и им нанел тешки телесни повреди, потоа тие биле пренесени во болница.
Во болницата децата им подлегнале на повредите и починале. Се уште точно не се знае колку години имале децата но според првичните информации станува збор за деца од петто оделение кои имале 11 години.
Полицијата го уапсила воспитувачот и покренале постапка против него за разјаснување на случајот.
Имено, ова не е прв напад на деца во Кина,за жал тоа стана честа практика во сите делови на Кина.Кинески воспитувач претепал две деца за кои бил задолжен до смрт. Мажот кои работел во училиштето ги удирал двете деца

Пронајдете не на следниве мрежи: