ВОЗМОЖНО Е И ТОА: Еве како да си направите Кока-Кола гумени бомбони дома!

Дали некогаш сте помислиле дека многу лесно можете дома да си направите гумени бомбони со само две состојки?Дали некогаш сте помислиле дека многу лесно можете дома да си направите гумени бомбони со само две состојки?
Погледнете го видеото и точно следете ги чекорите за подготовка.
На крај, наместо во чаша, истурете ја течноста во послужавник и откако ќе се стврдне исечете лентички.
Виџдеото е на следната страна:

Дали некогаш сте помислиле дека многу лесно можете дома да си направите гумени бомбони со само две состојки?
Погледнете го видеото и точно

Пронајдете не на следниве мрежи: