Вознемирувачко видео: Питон поврати големо куче!

Loading...

Секојдневно има најразлични видео записи и фотографии со змии, но ова видео ја има титулата за најужасно досега.Всушност на оваа снимка може да се види како еден питон сепак се откажува од оброкот во вид на големо куче, бидејќи неговиот стомак тоа неможеше да го поднесе.
Кој може да издрши нека го погледне видеото.
Всушност на оваа снимка може да се види како еден питон сепак се откажува од оброкот во вид на големо куче, бидејќи не

loading...
Loading...