Вознемирувачко видео: Питон проголта куче па го поврати

Loading...

Огромен питон проголта цело куче, но бидејќи не можеше да го свари ниту пак да се движи го поврати.Во Банкок се случи една бизарна и несекојдневна случка. На видеото можете да погледнете како огромен питон ќе проголта куче, но бидејќи нема да може да го свари ќе го поврати. 
 Ова не е прв вакво случај во светот. Пред извесен период огромна анаконда проголта цела крава. На следниот линк можете да го погледнете тоа видеото.
Во Банкок се случи една бизарна и несекојдневна случка. На видеото можете да погледнете како огромен питон ќе проголта куче, но бидејќи нема да мож

loading...
Loading...