Вознемирувачко видео: Полицаец убива невино куче кое си го брани сопственикот!

Нечувствителни и ладни полицајци од Хоторн, Калифорнија, убија куче и го уапсија неговиот сопственик затоа што ја снимал полицијата.
Тој не бил единствениот којшто бил во близина на полицајците и ги снимал, но бил единствениот којшто настрадал.
Ова момче и неколкумина други минувачи ги снимале полицајците, додека била во акција во соседството.
На оваа шокантна снимка, се гледа дека полицијата ладнокрвно го убива кучето кое само сака да си го заштити сопственикот кој на ниеден начин не претставува пречка или опасност за работата на полицајците.
Погледнете ја оваа шокантна снимка, но бидете внимателни. Видеото е со вознемирувачка содржина.Нечувствителни и ладни полицајци од Хоторн, Калифорнија, убија куче и го уапсија неговиот сопственик затоа што ја сним

Пронајдете не на следниве мрежи: