Вознемирувачко видео: Прегазил двајца тинејџери кои се обиделе да го ограбат

Од еден инцидент кој се случил на 10. август, неодамна на интернет се појавило и видео .Леонардо Мартелс (29), бил обвинет за убиство со умисла откако прегазил и убил двајца тинејџери кои се обиделе да го ограбат во неаполската населба Посилипо.
Неодамна на интернет се појавило и видео од овој инцидент кој се случил на 10. август.
Мартелс со својот автомобил ги прегазил двајцата тинејџери, 16-годишниот Алесандро Рици и 18-годишниот Емануеле Скарала, кои биле на своите велосипеди.
Леонардо Мартелс (29), бил обвинет за убиство со умисла откако прегазил и убил двајца тинејџери кои се обиделе да го о

Пронајдете не на следниве мрежи: