Врие Во Скопје Еве каква Пролет им спремија Американците на Македонците

Loading...

Доколку собранието на Р.М кое треба да заседава на 23 февруари, потврди дека избори ке има на 24 април, опозицијата која ја предводи Зоран Заев (СДСМ) нема да излезе на избори а тоа ке отвори нова криза во земјата пишува српскиот портал ПРАВДА Доколку собранието на Р.М кое треба да заседава на 23 февруари, потврди дека избори ке има на 24 април, опозицијата која ја предводи Зоран Заев (СДСМ) нема да излезе на избори а тоа ке отвори нова криза во земјата 
Доколку собранието на Р.М кое треба да заседава на 23 февруари, потврди дека избори ке има на 24 април, опозицијата која ја предводи Зоран За

loading...
Loading...