Вриштел за помош: Го заробила цимерот и го присилувала на секс!

Loading...

Полицијата ја уапсила по пријава од комшиите кои изјавиле дека слушнале маж како вришти и бара помош.Полицијата ја уапсила по пријава од комшиите кои изјавиле дека слушнале маж како вришти и бара помош.
52. годишната американка Тери Л. Бојд заробила двајца мажи и ги држела во заробништво, а едниот од нив го присилувала и на секс.
Еден од мажите бил нејзин цимер, а полицијата ја уапсила по пријава од соседите кои изјавиле дека слушнале маж како вришти и бара помош. По пристигнувањето на полицијата, еден од мажите им подал клуч преку прозор за да влезат.
Мажите во полиција изјавиле дека жената не сакала да ги пушти да си одат од нејзината куќа се додека еден од нив не спие со неа.
Г.М.Полицијата ја уапсила по пријава од комшиите кои изјавиле дека слушнале маж како вришти и бара помош.

loading...
Loading...