За добро утро: Мислела дека ќе ја запроси на Денот на вљубените. Кога ја отворила кутијата, паднала во несвест

Оваа невкусна шега на ниту една девојка сигурно нема да ѝ се допадне „Месечевиот прстен“  стана вистинска атракција, спакуван во кутија, и се на прв поглед изгледа како понуда за брак.
И кога девојката ќе го отвори подарокот има што да види, машка фигура која го покажува задникот.
Реакциите на понежниот пол генерално се позитивни,  затоа што сите разбираат дека станува збор за добра шега.„Месечевиот прстен“  стана вистинска атракција, спакуван во кутија, и се на прв поглед изгледа како понуда за брак.
И кога

Пронајдете не на следниве мрежи: