ЗА ДОБРО УТРО: Секој ќе посака ваков помошник дома!

Loading...

Добро утро! Ако денес ви е ден за перење алишта, ова видео дефинитивно ќе ви го олесни целиот процес и можеби ќе ве инспирира да и вие побарате ваков миленик кој ќе ви помага во домашните обврски.Чампис одлучил да не биде како сите кучиња, кои разнесуваат чорапи насекаде, кинат облека и прават само неред дома. Тој решил да биде поинаков.
Семејството кое го посвоило, сега ужива додека тој пере алишта со нив. Притоа, тој ја става облеката во машината, ја уклучува…
Погледнете!Чампис одлучил да не биде како сите кучиња, кои разнесуваат чорапи насекаде, кинат облека и прават само неред дома. Тој решил да биде поинаков.

loading...
Loading...