„За пат имав секс со девојка ми и го пробивме ѕидот. Прво што помислив е…“

Loading...

Губењето на невиноста на едно момче за малку ќе завршело трагично за неговата девојка!Грег Касарона (29) можел да биде виновен за смртта на својата девојка Џен Геракис (28), бидејќи од занесеност со главата срушиле ѕид.
29-годишното момче кое е тешко неверојатни 200 килограми, за малку ќе ја убиело својата 28-годишна девојка, бидејќи среде секс главата на Џен буквално срушила ѕид. 
„Прво што помислив беше дека ја убив! Прв пат имам секс и таа е мртва?!“ – вели момчето.
За среќа, иако девојката завршила на ургентен, преживеала и не е во животна опасност. Доживеала помал потрес на мозокот.
По оваа случка тие останале во врска уште четири години.Грег Касарона (29) можел да биде виновен за смртта на својата девојка Џен Геракис (28), бидејќи од занесеност со главата срушиле ѕид.
29-го

loading...