За прв пат во Македонија: Следете ги во живо кошаркарските натпревари на европското првенство преку новиот сервис „Score Board“

Тимот на Новини.мк воведе една новина на овие простори „Score Board“ сервисот со која можете да ги следите натпреварите во живо од било кое место. Се што ви е потребно е интернет конекција, компјутер или смартфон.Кошаркарското првенство во Словенија само што започна  и сите од нас со нетрпение чекаме да ги проследиме настаите на нашите репрезентативци. Но за оние кои не можат да бидат пред телевизор за време на преносот на натпреварите, сега ќе можете од вашиот компјутер или смартфон во живо да ги следите сите натпревари на европското првенство, статистиките во живо за играчите како и моменталните состојби на табелите.
Тимот на Новини.мк воведе една новина на овие простори „Score Board“ сервисот со која можете да ги следите натпреварите во живо од било кое место. Се што ви е потребно е интернет конекција, компјутер или смартфон.
Линкот за следење на натпреварите е: https://novini.mk/euro2013 , а доколку сакате да го следите развојот на натпреварот преку мобилниот телефон, веб адресата https://m.novini.mk/euro2013Кошаркарското првенство во Словенија само што започна  и сите од нас со нетрпение чекаме да ги проследиме настаите на нашите репрезентативци.

Пронајдете не на следниве мрежи: