За само 3 долари купил непроценливо богатство

Loading...

Корисник на Reddit под псевдонимот captain_fishy неодамна преку Аmazon за само 3,5 долари купи книга од Мартин Лутер Кинг Џуниор со наслов Strength to love. И само што ја отвори првата страна имаше што да види. Непознатиот корисник на Reddit најде лична порака и автограм од самиот автор на книгата, а Huffington Post пренесува дека екипата од Reddit се вклучи во утврдувањето на автентичноста на истите.
Тој одлучил книгата  да ја покаже на експерти, а иако меѓу коментарите се најде и оној дека книгата би можела да биде продадена за 2.500 долари, captain_fishy не планира да ја продаде истата.Смета дека тоа му е една од најубавите работи кои му се случиле во животот.Корисник на Reddit под псевдонимот captain_fishy неодамна преку Аmazon за само 3,5 долари купи книга од Мартин Лутер К

loading...