За само неколку дена оваа жена на бензиска пумпа успеа да насмее скоро седум милиони луѓе

Ѝ требаше малку повеќе време од вообичаено, но сепак на крај успеа да се снајде…За сите оние кои за прв пат користат бензиска пумпа, тоа може да биде збунувачко искуство. Токму тоа би можело да биде една од причините за „авантурата“ која ѝ се случила на една госпоѓа која дошла да наточи гориво. Нејзиното незаборавно (не)искуство, кое за само неколку дена насмеа скоро седум милиони луѓе, погледнете го во следното видео.За сите оние кои за прв пат користат бензиска пумпа, тоа може да биде збунувачко искуство. Токму тоа би можело да биде една од причините за „

Пронајдете не на следниве мрежи: