За што се работи? Се појави МИСТЕРИОЗНА ТОПКА на Марс

Loading...

Роверот на НАСА, Curiosity, сними уште еден необичен објект на Марс – камен со совршено измазнета тркалезна форма. Роверот на НАСА, Curiosity, сними уште еден необичен објект на Марс – камен со совршено измазнета тркалезна форма. Фотографиите што ги испраќа роверот постојано предизвикуваат полемики и разни теории на заговор.
Овој пат, тоа е каменот со тркалезна форма за кој НАСА допрва треба да даде објаснување како настанал.
Со оглед на тоа дека НАСА се уште нема одговор, веќе се појавија разни теории, слично како што беше и со мистериозната сенка на Марс.Роверот на НАСА, Curiosity, сними уште еден необичен објект на Марс – камен со совршено измазнета тркалезна форма. Фотографиите што ги испраќа рове

loading...
Loading...