Забава со Google Translate!

Loading...

Google има смисла за хумор и често ни приредува изненадувања.
Дали знаете дека е возможно да го претворите Google Translate во битбокс машина, барем на кратко? Се што треба да направите е да одите на веб страната на Google Translate, и да наместите превод од српски на германски.
Копирајте го следниов текст во левиот правоаголник:
pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk
Во десниот правоаголник кликнете на Listen. Доколку сакате да слушате подолго, копирајте го текстот повеќепати.
 Google има смисла за хумор и често ни приредува изненадувања.
Дали знаете дека е возможно да го претворите Google Translat

loading...