Заев доби шамар од ДИК: Заев, Спасовски и Манчевски лажеа за бројот на гласачи

Loading...

Вкупно 1.770.736 граѓани имаат право на глас на вонредните парламентарни избори, кои треба да се одржат на 11 декември оваа година, соопштија од Државната изборна комисија.Вкупно 1.770.736 граѓани имаат право на глас на вонредните парламентарни избори, кои треба да се одржат на 11 декември оваа година, соопштија од Државната изборна комисија.
ДИК ги демантира сите изнесени лаги од страна на челниците на СДСМ. Зоран Заев, Радмила Шекеринска, Оливер Спасовски, Дамјан Манчевски и другите од врвот на Бихаќка со месеци лицитираат со бројки за бројот на гласачи и измислуваат број на фантоми. Но, ДИК на чие чело е партиски човек токму од СДСМ, со официјални податоци „им удри шамар“.
Раководството на СДСМ излегуваше со синхронизирана изјава пласирајќи информации дека во земјава нема повеќе од 1.500.000 гласачи.
Погледнете ги изјавите:
Вкупно 1.770.736 граѓани имаат право на глас на вонредните парламентарни избори, кои треба да се одржат на 11 декември оваа година, соопштија од Др

loading...
Loading...